Πέμ 13 Δεκ
|Enosis
>< Enosis Seminar -- Promo Ticket ><
Με το Promo κουπόνι δικαιούστε προνομιακή τιμή για το επιμορφωτικό σεμινάριο: "Τεχνικές διδασκαλίας και διόρθωσης της Έκθεσης στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο". Για να κερδίσετε την έκπτωση εγγραφείτε στις ενημερώσεις του σεμιναρίου ώστε να παραλάβετε με email το κουπόνι με τον κωδικό σας.


Ώρα & Τοποθεσία
13 Δεκ 2018, 7:00 μ.μ. – 11:00 μ.μ.
Enosis, ypatias 6, Syntagma
Σχετικά με την Ημερίδα
Τεχνικές διδασκαλίας και διόρθωσης της Έκθεσης στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο | Επιμορφωτικό Σεμινάριο
Εισαγωγή
Η Νεοελληνική Γλώσσα και η Νεοελληνική Λογοτεχνία αποτελούν βασικά αντικείμενα, που προσελκύουν όλο το μαθητικό πληθυσμό και η διδασκαλία τους οφείλει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του αναλυτικού προγράμματος. Ο σύγχρονος εκπαιδευτικός πρέπει και επιθυμεί να βρίσκεται μέσα στις εξελίξεις, τόσο στης διδακτική διαδικασία και μεθοδολογία όσο και στην αξιολόγηση, κατέχοντας τα εφόδια που θα του επιτρέψουν να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις.
Αντικείμενο της συγκεκριμένης επιμορφωτικής ημερίδας είναι η ενημέρωση σχετικά με τη διδασκαλία και την αξιολόγηση του γνωστικού αντικειμένου της Έκθεσης. Το σεμινάριο αυτό αποτελεί μέρος της δια βίου εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των επιμορφούμενων εκπαιδευτικών.
Σε ποιους απευθύνεται
Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αντίστοιχων τμημάτων, που ενδιαφέρονται για την καινοτομία στην εκπαιδευτική πράξη και τον εμπλουτισμό των γνώσεων στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.
Διδακτικές ενότητες
• Αλλαγές στη διδασκαλία, τη διόρθωση και την αξιολόγηση της Έκθεσης στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση
• Τεχνικές διδασκαλίας της Έκθεσης
• Τεχνικές διδασκαλίας της περίληψης και των ασκήσεων
• Σχεδιάγραμμα διδασκαλίας της Έκθεσης
• Δημιουργία φύλλων εργασίας της Έκθεσης
• Διόρθωση και αξιολόγηση της περίληψης
• Διόρθωση και αξιολόγηση της έκθεσης
• Αξιολόγηση των γνωστικών αντικειμένων, διαθεματικότητα
• Η αξιοποίηση διαδικτυακών εργαλείων στη διδακτική πράξη
• Προφορική εξέταση και αξιολόγηση
Εισιτήρια
>< Seminar Promo Ticket ><
Με αυτό το Promo κουπόνι (Ticket) δικαιούστε προνομιακή τιμή. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό που θα σας σταλεί με email, εφόσον θέλετε να προβείτε σε συμμετοχή στο σεμινάριο. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 210 3235200
0,00 €
Σύνολο
0,00 €