top of page

"Εορτάζοντας την Ημέρα Δεξιοτήτων των Νέων: Επενδύοντας στο Μέλλον.


Παγκόσμια Ημέρα Δεξιοτήτων των Νέων
Παγκόσμια Ημέρα Δεξιοτήτων των Νέων

15 Ιουλίου 2023: Ημέρα Δεξιοτήτων των Νέων


Το 2014, η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κήρυξε την 15η Ιουλίου ως Ημέρα Δεξιοτήτων των Νέων, για να τονίσει τη στρατηγική σημασία της εξοπλισμού των νέων με δεξιότητες για απασχόληση, αξιοπρεπή εργασία και επιχειρηματικότητα.


Καθώς η τεχνολογία και οι αγορές εργασίας συνεχώς εξελίσσονται, είναι κρίσιμο να ενδυναμώνουμε τους νέους να προσαρμόζονται αποτελεσματικά σε αυτές τις αλλαγές. Η τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση έχουν έναν θεμελιώδη ρόλο σε αυτό, μειώνοντας τα εμπόδια πρόσβασης στον κόσμο της εργασίας και εξασφαλίζοντας ότι οι δεξιότητες που αποκτώνται είναι σχετικές με τις ανάγκες της αγοράς, αναγνωρισμένες και πιστοποιημένες.


Συμμετέχουμε με ενθουσιασμό στους εορτασμούς της Ημέρας Δεξιοτήτων των Νέων, προσφέροντας δύο ξεχωριστές δράσεις:


1. Προνομιακά Δίδακτρα: Στο πλαίσιο της Ημέρας Δεξιοτήτων των Νέων, προσφέρουμε στους νέους έως 30 ετών την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, προσφέροντας προνομιακή εγγραφή στις ειδικότητες ΙΕΚ με έκπτωση έως και 50% στα δίδακτρα μέχρι τέλος Ιουλίου: 👉 Προνομιακά Δίδακτρα


2. Δωρεάν Σεμινάριο: Κατανοούμε ότι η επιλογή της σωστής επαγγελματικής κατεύθυνσης μπορεί να είναι δύσκολη για τους νέους. Γι' αυτό προσφέρουμε δωρεάν συμμετοχή στο Webinar "Υποστηρίζοντας τους Νέους στην Επιλογή Επαγγελματικής Κατεύθυνσης" την Τρίτη 18/07/23, 6μμ με 9μμ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την κράτηση της συμμετοχής σας: 👉 Δωρεάν Συμμετοχή


Με αυτές τις πρωτοβουλίες, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε τους νέους στην ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων τους, βοηθώντας τους να προετοιμαστούν για ένα φωτεινό και επιτυχημένο μέλλον.


 



Εκπαιδευτική Ένωση Logo

Αδειοδοτημένος Φορέας Εκπαίδευσης


Το Ι.ΙΕΚ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ" είναι αναγνωρισμένο από Γ.Γ.Δ.Β.Μ. / Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.,

Αρ. Αδείας ΙΕΚ 156127/Κ1/20-9-17, ΦΕΚ 3360/Β'/22-9-17


Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ"  είναι αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Επίσημο Φορέα του Υπουργείου Παιδείας (Κωδικός αδείας: 192083980)


Υπατίας 6, Σύνταγμα, Αθήνα 210 3235200, 211 1100335

252 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page