Χρήστος Χαρακόπουλος

Φιλόλογος, M.Ed. στη Διδακτική της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας. Εκπαιδευτής Ενηλίκων

Σπούδασε με άριστα κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Βελιγραδίου και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε με «Λίαν Καλώς» το εξ αποστάσεως τριετές πρόγραμμα «Δημιουργική Γραφή» στο Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «Tabula Rasa» και με «Άριστα» το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διδακτική της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας» του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Ζει και εργάζεται στη Δράμα. Επί 18 χρόνια διδάσκει ως φροντιστής φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.
Γνωρίζει αγγλικά, σερβικά, βοσνιακά, κροατικά, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια βουλγαρικής, γερμανικής και ισπανικής γλώσσας. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων και έχει διδάξει σε σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής στο ΚΔΒΜ Δήμου Δράμας και στο ΚΔΒΜ1 «Επιμόρφωση». Αρθρογραφεί στο διαδίκτυο και έχει διδάξει σε επιμορφωτικά σεμινάρια Διδακτικής Φιλολογικών Μαθημάτων της ΔΔΕ Δράμας.
Έχει συμμετάσχει σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια και ημερίδες, ενώ άρθρα του συμπεριλαμβάνονται σε πρακτικά συνεδρίων.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στη διδακτική φιλολογικών μαθημάτων, στη λογοτεχνία, στη δημιουργική γραφή και στις βαλκανικές γλώσσες.

Αρχαία, Νέα, Ιστορία, Φιλολογικά

Υπατίας 6, 105 56 Αθήνα

Τηλ.: 210 3235200, 211 1100335

© 2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ"  είναι αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Επίσημο Φορέα του Υπουργείου Παιδείας (Κωδικός αδείας: 192083980)
  • enosi facebook page
  • enosi instagram page
  • Black Google+ Icon
  • Enosi Google Places
  • Enosi LinkedIn